ПОДРШКА И ПОХВАЛА

Home / ВИЈЕСТИ / ПОДРШКА И ПОХВАЛА

ПОДРШКА И ПОХВАЛА

Општина Милићи на челу са начелником Марком Савићем наградила је вриједним новчаним наградама наше ученике и њиховог ментора за изузетна постигнућа, односно побједу на државном мтел Аpp такмичењу. Ово признање је резултат нашег посвећеног рада и ангажованости, али такође и подршке коју смо добили од наше општине и нашег начелника.

Начелник, господин Марко Савић, препознао је значај наших постигнућа и одлучио је да нас посебно награди за наш труд и таленте. То је нешто заиста посебно и што нам даје додатну мотивацију да наставимо да радимо најбоље што можемо.

Осим што нас је посебно похвалио и наградио, наш начелник је такође изразио своју подршку и ентузијазам за нашу будућност. Спремност и одлучност коју је показао у подршци нашим образовним и културним иницијативама су нешто што заиста цијенимо и за шта смо му веома захвални.

И на крају, али не мање важно, са поносом обавјештавамо све да сутра путујемо на даље такмичење у Београд, гдjе ћемо се такмичити са најбољим ученицима из земаља региона. Ово је велика прилика за нас да покажемо своје вјештине и знање на високом нивоу, и за то смо захвални нашем начелнику и Општини Милићи на подршци и вјеровању у нас.