PODRŠKA I POHVALA

Home / VIJESTI / PODRŠKA I POHVALA

PODRŠKA I POHVALA

Opština Milići na čelu sa načelnikom Markom Savićem nagradila je vrijednim novčanim nagradama naše učenike i njihovog mentora za izuzetna postignuća, odnosno pobjedu na državnom mtel App takmičenju. Ovo priznanje je rezultat našeg posvećenog rada i angažovanosti, ali takođe i podrške koju smo dobili od naše opštine i našeg načelnika.

Načelnik, gospodin Marko Savić, prepoznao je značaj naših postignuća i odlučio je da nas posebno nagradi za naš trud i talente. To je nešto zaista posebno i što nam daje dodatnu motivaciju da nastavimo da radimo najbolje što možemo.

Osim što nas je posebno pohvalio i nagradio, naš načelnik je takođe izrazio svoju podršku i entuzijazam za našu budućnost. Spremnost i odlučnost koju je pokazao u podršci našim obrazovnim i kulturnim inicijativama su nešto što zaista cijenimo i za šta smo mu veoma zahvalni.

I na kraju, ali ne manje važno, sa ponosom obavještavamo sve da sutra putujemo na dalje takmičenje u Beograd, gdje ćemo se takmičiti sa najboljim učenicima iz zemalja regiona. Ovo je velika prilika za nas da pokažemo svoje vještine i znanje na visokom nivou, i za to smo zahvalni našem načelniku i Opštini Milići na podršci i vjerovanju u nas.