MEDIJSKA PROMOCIJA UPISA UČENIKA U ŠKOLSKU 2020/2021. GODINU UZ PODRŠKU LOKALNE ZAJEDNICE I PRIVREDNIH SUBJEKATA

Home / VIJESTI / MEDIJSKA PROMOCIJA UPISA UČENIKA U ŠKOLSKU 2020/2021. GODINU UZ PODRŠKU LOKALNE ZAJEDNICE I PRIVREDNIH SUBJEKATA

U školskoj 2020/2021. planiran upis 96 učenika

Iako su i dalje na snazi mjere u cilju sprečavanja pojave i širenja korona virusa, neke aktivnosti poput upisa u srednje škole idu svojim tokom. Škole su dobile saglasnost Ministarstva prosvjete i kulture RS na planove upisa a način na koji će se upis realizovati biće poznat u narednom periodu. Saglasnost na plan upisa u školskoj 2020/2021 dobio je i SŠC “Milutin Milanković” u Milićima. Predviđen je upis 96 učenika raspoređenih u četiri struke kaže direktorica milićkog SŠC Vesna Bogičević i dodaje da su zastupljene gimnazija, elektrotehnika, mašinstvo i obrada metala te šumarstvo i obrada drveta u okviru koje je uveden novi smjer Tehničar za obradu drveta CNC.

Plan upisa u školsku 2020/2021 kreiran je u skladu sa potrebama tržišta rada a u saradnji sa lokalnom zajednicom, koja će određenim povlasticama, poput finansiranja prevoza učenika i stipendiranjem podržati upis.

Sve informacije u vezi upisa u školsku 2020/2021 dostupne su na web stranici milićkog srednjoškolskog centra na adresi

https://sscmmilutin-milici.com/