SAJAM INOVATORA I INVESTITORA

Home / VIJESTI / SAJAM INOVATORA I INVESTITORA

SAJAM INOVATORA I INVESTITORA

Danas je u organizaciji Gradske razvojne agencije grada Banja Luka „CIDEA“ uz podršku Grada Banja Luka, održan Sajam inovatora i investitora na kome su poziv za učešće i predstavljanje svojih ideja i inovacija dobili naši učenici i profesor Željko Nikolić. Ovakvo veliku čast i priznanje naši učenici i prof.Željko zaslužili su izvanrednim uspjehom koji su ostvarili na Inostu mladih 2023.godine. Naši zlatni mladi inovatori i najbolji profesor mentor Željko Nikolić su i danas, na dostojan način opravdali ulogu najboljih kada su u pitanju mladi inovatori srednjih škola informatičkog smjera.
Sigurni smo da su prepuni utisaka koje jedva čekaju da podijele sa nama, a isto tako smo sigurni da su još jednom uspješno pronijeli ime našeg Centra, naše opštine, a i naše Srpske.
Čestitamo od srca našim učenicima i kolegi na ovom zasluženom priznanju i poželimo im još mnogo nagrada i uspjeha u životu i radu.
Ovo je još jedan pravi dokaz da se znanje i učenje i te kako isplate, da u znanje i učenje i te kako treba ulagati i truda i vremena a i novaca, ali i podsjetnik da treba na pravi način nagraditi one koji imaju znanje i volju za znanjem. Ponosni smo što su ovo naši učenici, naš profesor, odnosno kolega, a posebno smo ponosni što je ovo pravi način da pokažemo koliko vrijedimo kao školski centar i koliko je isplativo biti dio našeg Centra i kao učenik i kao profesor.
Bravo naši!