ХУМАНИТАРНИ ТУРНИР У ОДБОЈЦИ

Home / ВИЈЕСТИ / ХУМАНИТАРНИ ТУРНИР У ОДБОЈЦИ

ХУМАНИТАРНИ ТУРНИР У ОДБОЈЦИ

Позивамо вас да се придружите хуманитарном турниру у одбојци који се организује у част Игора Бркића, храброг шеснаестогодишњака који се суочава са највећом битком у свом животу.
Игор је младић који је својим осмјехом и снагом духа освојио срца свих који су га упознали. Нажалост, његову свијетлу будућност засјенила је тешка болест. Са само 15 година, Игор је храбро поднио операцију тумора на мозгу, али се болест вратила, што захтјева нове борбе и терапије.
Желимо да се окупимо као заједница и пружимо подршку Игору и његовој породици у овим тешким тренуцима. Хуманитарни турнир ће се одржати у уторак, 19. марта, у Спортском центру Милићи, са почетком у 18 часова. Улаз на турнир ће бити кроз донаторску кутију, гдје ће сви приходи бити намјењени за помоћ Игору у његовој борби против болести.
Ваша подршка ће значити много не само Игору, већ и његовој породици, која се храбро бори уз њега. Нека овај турнир буде прилика да покажемо солидарност и заједништво у тешким тренуцима.
Позивамо вас да се придружите овом дивном догађају и да заједно покажемо снагу љубави и подршке. Ваша присутност ће бити од великог значаја.
Хвала вам на вашем доприносу и подршци.