ХУМАНИТАРНИ ТУРНИР – ИГРАЈ ЗА ИГОРА

Home / ВИЈЕСТИ / ХУМАНИТАРНИ ТУРНИР – ИГРАЈ ЗА ИГОРА

ХУМАНИТАРНИ ТУРНИР – ИГРАЈ ЗА ИГОРА

У организацији наше школе и Спортског центра Милићи организован је хуманитарни турнир у одбојци под називом “Играј за Игора”. Учествовало је 10 екипа из различитих градова у регији. Међу учесницима су били представници из Власенице, Шековића, Хан Пијеска, Братунца, Љубовије и Милића.
 
Најбоље пласиране екипе дошле су из Хан Пијеска, Братунца и Милића. Пред бројном публиком, од преко 500 посматрача, владала је дивна атмосфера, а игра је била на врхунском нивоу, за шта посебно треба захвалити не само играчима, него и  сјајним судијама и одличном суђењу.
 
Овај турнир није само спортско такмичење, већ и прилика да се покаже подршка младом Игору Бркићу у његовој борби против тешке болести. Млади спортисти, професионални играчи али и аматери, љубитељи одбојке,  ујединили су се и на један величанствен  спортски начин показали шта значи хуманост. И на томе им исказујемо једно велико ХВАЛА!
 
Захваљујемо се и свим гледаоцима на исказаној хуманости и одличном навијању, а посебну захвалност упућујемо Спортском центру Милићи, на челу са директором Мирком Симићем, који су дали неизмјеран допринос овој акцији.
 
Укупно је скупљен износ од  2.683,00 КМ, који ће бити употребљен за помоћ Игору у његовој тешкој животној борби за коју се искрено и пуног срца надамо да ће је добити. Игоре – побиједи!