ХУМАНИТАРНА МАНИФЕСТАЦИЈА “ОГЛЕДАЛО ДУШЕ”

Home / ВИЈЕСТИ / ХУМАНИТАРНА МАНИФЕСТАЦИЈА “ОГЛЕДАЛО ДУШЕ”

ХУМАНИТАРНА МАНИФЕСТАЦИЈА “ОГЛЕДАЛО ДУШЕ”

Манифестацију “Огледало душе” завршили смо уз књижевно и музичко вече. Имали смо прилику да слушамо стихове Јесењина, Буковског, Антића, али и младих пјесника из наше школе, Невене Видовић, Магдалене Јовић и Марка Дурића. Стихове су говорили Невена Видовић, Магдалена Јовић, Марта Попадић, Даница Кандић, Александра Џуовић и Андреа Слијепчевић. За добру атмосферу и музички дио вечери побринули су се Оља Бабић и Сергеј Калдесић. Захваљујемо се свима који су дошли и употпунили ово вече и подржали хуманитарну акцију. Током тродневне манифестације прикупљено је 3400КМ. Манифестација је отворена изложбом радова и наступом ученика основне и средње школе, и дјечице из вртића “Полетарац”, а у вечерњим сатима одржано је Традиционално вече, када смо имали прилику да уживамо у наступу КУД-а “Мост” из Братунца, КУД-а “Прота Матија Поповић” из Милића, хармоникаша Кристијана Балорде из Власенице и хора наше школе.

Други дан је био посвећен спорту. Своје спортске вјештине показали су ученици наше школе, основне школе и вртића. Спортске таленте показали су кроз такмичења у кошарци, одбојци, стоном тенису и малом фудбалу. Док су спретност у савладавању полигона показали ученици основне школе и вртића. Манифестација је реализована као дио СХЛ пројекта,који су креирале ученице Доротеја Мотика, Сара Калдесић и Оља Бабић, уз подршку координатора Савјета ученика проф. Радојке Савкић. Захвалност дугујемо њима, што су нас окупиле и омогућиле да покажемо хуманост, и њиховим другарима из Савјета ученика који су се радо одазвали и учествовали у осмишљавању и реализацији програма. Захвалност дугујемо и нашим пријатељима који су нам помогли у реализацији овог пројекта, ПУ “Полетарац”, ЈУ ОШ ” Алекса Јакшић”, Спортском центру Милићи, фотографској радњи “Фото Васке” из Милића, наставнику Рајку Вујадиновићу који се побринуо да музички наступи прођу у најбољем реду. Подршку смо добили од свих на чија смо врата покуцали, Општина Милићи, Центар за Социјални рад, А. Д. “Боксит” Милићи, А. Д. Комунално, Електродистрибуција РЈ Милићи, ШГ “Милићи”, Д. О. О. “Дрина осигурање” Милићи, Д. О. О. “WOOD IMPEX” Подгора, Д. О. О. “Промил” Подгора, Д. О. О. “Саматини” Подгора , Д. О. О. “Леин” Милићи Д. О. О. “Savox” Милићи.

Велику захвалност дугујемо нашим суграђанима који су посјетили и испратили програм који смо припремили, и својим прилогом подржали нашу хуманитарну акцију.

Прикупљени новац уплаћен је на рачун породице Радовић, за лијечење Тијане Радовић.