САЈАМ ИНОВАТОРА И ИНВЕСТИТОРА

Home / ВИЈЕСТИ / САЈАМ ИНОВАТОРА И ИНВЕСТИТОРА

САЈАМ ИНОВАТОРА И ИНВЕСТИТОРА

Данас је у организацији Градске развојне агенције града Бања Лука „CIDEA“ уз подршку Града Бања Лука, одржан Сајам иноватора и инвеститора на коме су позив за учешће и представљање својих идеја и иновација добили наши ученици и професор Жељко Николић. Овакво велику част и признање наши ученици и проф.Жељко заслужили су изванредним успјехом који су остварили на Иносту младих 2023.године. Наши златни млади иноватори и најбољи професор ментор Жељко Николић су и данас, на достојан начин оправдали улогу најбољих када су у питању млади иноватори средњих школа информатичког смјера.
Сигурни смо да су препуни утисака које једва чекају да подијеле са нама, а исто тако смо сигурни да су још једном успјешно пронијели име нашег Центра, наше општине, а и наше Српске.
Честитамо од срца нашим ученицима и колеги на овом заслуженом признању и пожелимо им још много награда и успјеха у животу и раду.
Ово је још један прави доказ да се знање и учење и те како исплате, да у знање и учење и те како треба улагати и труда и времена а и новаца, али и подсјетник да треба на прави начин наградити оне који имају знање и вољу за знањем. Поносни смо што су ово наши ученици, наш професор, односно колега, а посебно смо поносни што је ово прави начин да покажемо колико вриједимо као школски центар и колико је исплативо бити дио нашег Центра и као ученик и као професор.
Браво наши!