ПРВИ КРУГ МТЕЛ APP ТАКМИЧЕЊА

Home / ВИЈЕСТИ / ПРВИ КРУГ МТЕЛ APP ТАКМИЧЕЊА

ПРВИ КРУГ МТЕЛ APP ТАКМИЧЕЊА

Ученици наше школе, Сергеј Калдесић и Владимир Ерић, под менторством професора Жељка Николића, остварили су изузетан успјех пласиравши се на државни ниво 7. циклуса мтел APP такмичења, улазећи тако у први круг такмичења.
Примили смо службено обавјештење од организатора такмичења, м:тел компаније, који су потврдили да је наша апликација прихваћена, отварајући нам прилику да је презентујемо на вишем нивоу. Ова вијест представља велико признање за наше талентоване ученике, који су се истакли као једни од најбољих на државном нивоу.
Такмичење ће се одржати у понедјељак, 12. фебруара 2024. године, са почетком у 12 часова, путем Тимс платформе. Сваки тим ће имати прилику да представи своју апликацију стручном жирију.
Након тога, жири ће изабрати пет најбољих апликација које ће представљати Босну и Херцеговину на Регионалном такмичењу у Београду.
Ово представља изузетну прилику за наше ученике да покажу своје вјештине и креативност пред стручњацима, те да се упусте у изазов такмичења на вишем нивоу.