ПОЗИВ НА ДАН ОТВОРЕНИХ ВРАТА ФАКУЛТЕТА ТЕХНИЧКИХ НАУКА У НОВОМ САДУ И ПОСЈЕТА ДЕПАРТМАНУ ЗА ПРОИЗВОДНО МАШИНСТВО

Home / ВИЈЕСТИ / ПОЗИВ НА ДАН ОТВОРЕНИХ ВРАТА ФАКУЛТЕТА ТЕХНИЧКИХ НАУКА У НОВОМ САДУ И ПОСЈЕТА ДЕПАРТМАНУ ЗА ПРОИЗВОДНО МАШИНСТВО

ПОЗИВ НА ДАН ОТВОРЕНИХ ВРАТА ФАКУЛТЕТА ТЕХНИЧКИХ НАУКА У НОВОМ САДУ И
ПОСЈЕТА ДЕПАРТМАНУ ЗА ПРОИЗВОДНО МАШИНСТВО

Факултет техничких наука у суботу, 17. децембра 2022. године организује предновогодишњи ДАН ОТВОРЕНИХ ВРАТА. Догађај ће бити организован из два дијела.

Почиње у 10 часова презентацијом током које ће бити изнијете информације везане за упис, услове студирања, студентски живот и остало што би могло занимати будуће студенте. Након презентације ће се у холу Факултета одржати сајамски дио догађаја у којем ће сваки департман факултета имати свој штанд и представити своје студијске програме. Матуранти ће имати прилику да попричају са актуелним студентима Факултета и добију одговоре на сва своја питања. Током овог дијела догађаја планирано је и организовање обиласка лабораторија гдје се изводи настава. Ту ће се ђаци у разговору са асистентима и професорима кратко упознати са знањима која један инжењер мора да посједује, областима којима се бави, опремом која стоји на располагању студентима током студирања, али и свим могућим каријерним путевима, потребама компанија из окружења и могућностима лаког проналажења посла у области.

ДАН ОТВОРЕНИХ ВРАТА – ИНФОРМАЦИЈЕ