ПОБЈЕДНИЦИ НА ДРЖАВНОМ МТЕЛ APP ТАКМИЧЕЊУ

Home / ВИЈЕСТИ / ПОБЈЕДНИЦИ НА ДРЖАВНОМ МТЕЛ APP ТАКМИЧЕЊУ

ПОБЈЕДНИЦИ НА ДРЖАВНОМ МТЕЛ APP ТАКМИЧЕЊУ

Са великим задовољством вас обавјештавамо да су наши ученици Сергеј Kалдесић и Владимир Ерић под менторством професора Жељка Николића и уз стручну помоћ и сарадњу проф.Стефана Беровића побједници државног м:тел APP такмичења!
Овај изванредан успјех није само резултат њиховог талента, већ и плод посвећеног рада, упорности и неуморног труда који су сви заједно, као тим, уложили у истраживање и усавршавање својих вјештина у области програмирања и информационих технологија.
Њихова изванредна постигнућа нису се зауставила на државном нивоу, већ су их одвела на позорницу регионалног такмичења у Београду.
Тамо ће наши сјајни ученици имати прилику да покажу своје вјештине и креативност међу врхунским талентима из Србије, Босне и Херцеговине и Црне Горе.
Овај успјех не само да свједочи о изузетности наших ученика, већ истовремено одражава и неизмјерну посвећеност и инспиративну подршку коју пружају професори Жељко и Стефан својим ученицима. Њихова стручност и преданост су и те како допринијели овом величанственом достигнућу!
Срдачно честитамо нашим шампионима на фантастичном успјеху, док професоримау Жељку и Стефану изражавамо дубоку захвалност за њихов неуморни труд и безрезервну подршку коју пружају нашим ученицима!
Од срца свима њима честитамо и желимо им још много успјеха и признања у њиховом раду.