НАШИ УЧЕНИЦИ ПОБЈЕДНИЦИ НА РЕГИОНАЛНОМ ТАКМИЧЕЊУ У МАЛОМ ФУДБАЛУ ЗА СРЕДЊОШКОЛЦЕ

Home / ВИЈЕСТИ / НАШИ УЧЕНИЦИ ПОБЈЕДНИЦИ НА РЕГИОНАЛНОМ ТАКМИЧЕЊУ У МАЛОМ ФУДБАЛУ ЗА СРЕДЊОШКОЛЦЕ

НАШИ УЧЕНИЦИ ПОБЈЕДНИЦИ НА РЕГИОНАЛНОМ ТАКМИЧЕЊУ У МАЛОМ ФУДБАЛУ ЗА СРЕДЊОШКОЛЦЕ

Данас је наша школа била домаћин Регионалног такмичења у малом фудбалу за средњошколце, што је била сјајна прилика за ученике да покажу своје спортско умијеће. Такмичење је привукло око 160 учесника, укључујући ученике и професоре из осам различитих градова у категорији дјечака, док су у категорији дјевојчица учествовале двије екипе, једна из ТШЦ Зворник, а друга из Пољопривредно-медицинске школе Бијељина.
Према ријечима професорице Далиборке Симић Голић, која је иначе и организатор овог догађаја, наша екипа се надметала са екипама из Власенице, Шековића, Братунца, Зворника, Лопара, Угљевика и Бијељине у категорији дјечака, а код дјевојчица је учествовала и друга екипа из Зворника. Такмичење је било организовано по систему група, а прве утакмице су почеле у раним јутарњим сатима.
Након неколико неизвјесних утакмица, наша екипа се пласирала на републичко такмичење, што је наша велика радост како за ученике тако и за професоре.
Друго мјесто је освојила екипа средњошколаца из Угљевика, док су ученици из Зворника освојили треће мјесто.
Код дјевојчица, екипа ТШЦ Зворник је освојила прво мјесто након што су побиједиле екипу Пољопривредно-медицинске школе из Бијељине. Овај успјех је био изузетно значајан за дјевојчице које су показале да су једнако вјеште и талентоване као и њихове мушке колеге.
Узбуђење и позитивна енергија су се могли осјетити у ваздуху током цијелог догађаја, а организатори су се побринули да све протекне у најбољем реду.
Честитамо свим ученицима и професорима на учешћу и сјајном спортском духу који су показали током такмичења!