МЕДИЈСКА ПРОМОЦИЈА УПИСА УЧЕНИКА У ШКОЛСКУ 2020/2021. ГОДИНУ УЗ ПОДРШКУ ЛОКАЛНЕ ЗАЈЕДНИЦЕ И ПРИВРЕДНИХ СУБЈЕКАТА

Home / ВИЈЕСТИ / МЕДИЈСКА ПРОМОЦИЈА УПИСА УЧЕНИКА У ШКОЛСКУ 2020/2021. ГОДИНУ УЗ ПОДРШКУ ЛОКАЛНЕ ЗАЈЕДНИЦЕ И ПРИВРЕДНИХ СУБЈЕКАТА

У школској 2020/2021. планиран упис 96 ученика

Иако су и даље на снази мјере у циљу спречавања појаве и ширења корона вируса, неке активности попут уписа у средње школе иду својим током. Школе су добиле сагласност Министарства просвјете и културе РС на планове уписа а начин на који ће се упис реализовати биће познат у наредном периоду. Сагласност на план уписа у школској 2020/2021 добио је и СШЦ “Милутин Миланковић” у Милићима. Предвиђен је упис 96 ученика распоређених у четири струке каже директорица милићког СШЦ Весна Богичевић и додаје да су заступљене гимназија, електротехника, машинство и обрада метала те шумарство и обрада дрвета у оквиру које је уведен нови смјер Техничар за обраду дрвета ЦНЦ.

План уписа у школску 2020/2021 креиран је у складу са потребама тржишта рада а у сарадњи са локалном заједницом, која ће одређеним повластицама, попут финансирања превоза ученика и стипендирањем подржати упис.

Све информације у вези уписа у школску 2020/2021 доступне су на wеб страници милићког средњошколског центра на адреси

https://sscmmilutin-milici.com/