ДОДЈЕЛА ДИПЛОМА МАТУРАНТИМА

Home / ВИЈЕСТИ / ДОДЈЕЛА ДИПЛОМА МАТУРАНТИМА

 ДОДЈЕЛА ДИПЛОМА МАТУРАНТИМА

Јуче је у амфитеатру нашег Центра уприличена додјела диплома и награда 24. генерацији матураната. Од оснивања нашег Центра, па до данас, ова генерација ученика је најуспјешнија. Од 47 ученика који су ове године завршили своје средњошколско образовање, 21 ученик је имао одличан успјех током школовања и примјерно владање.

За ученика генерације изабрана је Ивана Симић, ученица IV1., која је носилац дипломе „Вук Караџић“. Начелник општине Милићи, господин Марко Савић, уручио је новчану награду ученику  генерације.

Такође, ученику IV1, Марку  Дурићу уручена је диплома „Вук Караџић“.

Награђени су и ученици који су током четири године школовања имала одличан успјех и примјерно владање, а то су сљедећи ученици:

  1. Невена Видовић IV1
  2. Слађана Дошић IV1
  3. Кристиан Кандић IV1
  4. Марија Ковачевић IV1
  5. Софија Ристић IV1
  6. Матеја Стојишић IV1
  7. Стана Шалипуревић IV1
  8. Лејла Авдић IV2
  9. Рада Дошић IV2
  10. Тара Дрнделић IV2
  11. Катарина Дурмић IV2
  12. Магдалена Јовић IV2
  13. Наталија Јокић IV2
  14. Михајло Пепић IV2
  15. Маргарета Попадић IV2
  16. Сретен Пуртић IV2
  17. Маријана Драгичевић IV3
  18. Надина Мерајић IV3
  19. Александра Петровић IV3

 

Драги матуранти, током школовања претходне четири године имали сте многе успоне и падове, али нема сумње да се данас обраћамо будућим успјешним, младим људима.

Нелсон Мендела је рекао: „Образовање је најмоћније оружје које можете употријебити да мијењате свијет.“ Колико смо ми допринијели вашем образовању и усвајању знања показаће вријеме које долази.

Желимо вам много среће и огроман успјех у даљем образовању и раду и да останете оно што јесте и да постанете све оно што желите и можете да будете.

Овом приликом захваљујемо се начелнику  Марку Савићу и локалној самоуправи на несебичној подршци и помоћи коју пружају нашем Центру.