СВЕЧАНА ДОДЈЕЛА ДИПЛОМА

Home / ВИЈЕСТИ / СВЕЧАНА ДОДЈЕЛА ДИПЛОМА

СВЕЧАНА ДОДЈЕЛА ДИПЛОМА

Свечаном додјелом диплома, која је уприличена у амфитеатру нашег Центра, испраћена 25. генерација матураната. Генерација, коју смо испратили је једна од најбољих у историји наше школе, што потврђује и њихов успјех. Од њих 71, 31 су одлични ученици а осморо носиоци Вукове дипломе. Прва међу вуковцима, односно ђак генерације је гимназијалка Ведрана Ерић. Остали вуковци су: Невена Мировић, Александар Николић, Зоран Мишић, Јована Остојић, Дарко Живановић, Оља Бабић и Никола Лазаревић.
Носиоцима Вукове дипломе, као и ђаку генерације су од стране Општине Милићи додјељене новчане награде, које им је уручио господин Марко Савић, начелник Општине и госпођа Милка Тодоровић, шеф Одсјека за привреду и друштвене дјелатности. Срдачно се захваљујемо Општини Милићи и њеном руководству на овом чину, као и уопште на подршци коју пружају нашој установи.
На данашњој свечаности, уручене су и похвале ученицима који су се истакли у ваннаставним активностима, а програм је, симболички, завршен пјесмом Бранка Радичевића “Ђачки растанак”.
Нашим матурантима, који заувијек остају дио наше школе, желимо срећу у даљем школовању и раду.