РЕГИОНАЛНО ТАКМИЧЕЊЕ У АТЛЕТИЦИ

Home / ВИЈЕСТИ / РЕГИОНАЛНО ТАКМИЧЕЊЕ У АТЛЕТИЦИ

РЕГИОНАЛНО ТАКМИЧЕЊЕ У АТЛЕТИЦИ

На данашњем Регионалном такмичењу у атлетици за средње школе, наша школа је показала своју снагу и таленат. Ова спортска манифестација осим прилике за такмичење, била је и прилика за показивање заједништва и подршке међу ученицима и њиховим наставницима. За развијање и његовање правог спортског и тимског духа.
 
Ученице првог разреда, Мартина Делић и Драгана Бачић, као представнице наше школе, заједно са професорицом Далиборком Симић Голић, отпутовале су у Бијељину гдје је одржано поменуто такмичење. Мартина је заслужено освојила прво мјесто у трци на 800м , демонстрирајући своју изузетну брзину и издржљивост. Њена побједа није само лични успјех, већ и понос цијеле школе.
Нажалост, Драгана није имала среће у квалификацијама за финале у трци на 100м. То нимало не умањује њезин успјех, напротив показује да се трудом, радом и напорним вјежбањем долази до зацртаних циљева и успјеха. И захтијева од свих нас још преданији, снажнији и напорнији рад и залагање.
 
Честитамо Мартини на изузетном успјеху и Драгани на храбром наступу. Честитамо и професорици Далиборки Симић Голић на сјајним резултатима њених ученика – спортиста, а самим тиме и њезиним. Ово није први пут да нас је наша Даца обрадовала сјајним резултатима и успјесима на спортским такмичењима. Нека им ови сјајни успјеси буду подстицај за даље напредовање и постизање нових, још бољих спортских резултата. Браво за све њих!