ПЛАН УПИСА 2024/25. ГОДИНЕ

Home / ВИЈЕСТИ / ПЛАН УПИСА 2024/25. ГОДИНЕ

ПЛАН УПИСА 2024/25. ГОДИНЕ

Драги ученици и родитељи,

Позивамо вас да погледате план уписа у наш Средњошколски центар за школску 2024/2025. годину. Наша школа нуди разноврстан избор програма који одговарају интересима и потребама ученика.

1. Гимназија општи смјер (4 године) пружа висококвалитетну општу средњошколску едукацију, која осигурава да ученици буду спремни за даље академске студије.

2. Техничар информационих технологија (4 године) омогућава ученицима да стекну практична знања у подручју рачунарства и информационих технологија, те их припрема за рад у том брзо растућем сектору.

3. Пословно-информатички техничар (4 године) нуди ученицима могућност да се упознају са пословним свијетом, трговином, економијом и правом. Овај програм је савршен за оне који желе стећи широки спектар вјештина и познавања како би се могли снаћи у различитим ситуацијама на тржишту рада.

4. Струка електротехника, електричар електроинсталатер (3 године) је дефицитарно занимање. Ученици ће стећи практична знања и вјештине које су потребне за овај сектор те ће бити спремни за запослење након завршетка школовања.

Наша школа има квалитетан наставни кадар и модерну опрему која омогућава ученицима да стекну знања и вјештине потребне за успјех у будућности.

Стога, позивамо све ученике и родитеље који желе квалитетно образовање и припрему за успјешну будућност да размотре упис у наш Средњошколски центар. Вјерујемо да ћете бити задовољни својим избором.

Добро нам дошли!