МАТУРСКО ВЕЧЕ

Home / ВИЈЕСТИ / МАТУРСКО ВЕЧЕ

МАТУРСКО ВЕЧЕ

Пригодним програмом, а потом и свечаним дефилеом почела је прослава матурске вече 25. генерације матураната нашег Центра.
Прије самог почетка програма, у коме су срећу и успјех у предстојећим животним изазовима упутили директор школе, господин Марко Голић и начелник Општине, господин Марко Савић, обављено је свечано сликање.У програму су прочитане и пјесме матуранткиња Александре Џуовић, Иване Дурмић и Оље Бабић, а исти је завршен шаљивим видеом пригодног назива “Наши школски дани”.
Након сликања на базенима, отпочело је матурско славље, које је трајало до касних вечерњих сати.
Поносни на понашање наших матураната, не само током протекле вечери, него током цјелокупног школовања, желимо им срећу и успјех у животу и наставку образовања!
Посебну захвалност изражавамо Општини Милићи, на челу са начелником, која је великодушно прихватила да матурантима и професорима плати трошак матурске вечери. Диван гест наше Општине и одличан показатељ колико се у општини Милићи води рачуна о младима, и онима који одлазе, али и онима који тек долазе. У име свих наших матураната и у наше име овим путем исказујемо захвалност и поштовање.