HUMANITARNI KONCERT „MILIĆI ZA ALEKSANDRA“

Home / VIJESTI / HUMANITARNI KONCERT „MILIĆI ZA ALEKSANDRA“

JU SŠC „Milutin Milanković“ Milići organizovao je 15.02.2018. godine  humanitarni koncert „Milići za Aleksandra“. Savjet učenika našeg Centra pokrenuo je inicijativu za realizaciju humanitarnog koncerta za jednogodišnjeg Aleksandra Gajića iz Zvornika koji boluje od tumora na mozgu. Uz podršku Uprave škole, te predsjednika Kompanije „Boksit“ a.d. Milići gospodina mr Rajka Dukića koji je odobrio realizaciju humanitarnog koncerta u Domu rudara Milići, humanitarna akcija je bila uspješna. Uz simboličnu cijenu ulaznice od 2KM prikupljeno je 1782,90 KM. Učešće u ovom humanom gestu uzela je i OŠ „Aleksa Jakšić“ Milići, kao i građani Milića.

Muzički program koji je pripremila učenica Anja Mišić u saradnji sa profesoricom ruskog jezika Brankom Milošević i koordinatorom Savjeta učenika profesorom Sinišom Šešlijom oduševio je publiku. Posebni gosti humanitarne večeri bili su predstavnici Etno grupe „Katera“ iz Istočnog Sarejeva, koji su svojim muzičkim nastupom probudili najjače emocije svih prisutnih, u prepunoj sali Doma rudara.

Uz podršku Uprave škole, Tim za humanitarne akcije SŠC „Milutin Milanković“, u saradnji sa Savjetom učenika, obavio je zadatak na zavidnom nivou. U to ime, posebnu zahvalnost dugujemo profesoru Vojkanu Mujičiću, profesorici Marijani Kazimirović, pedagogu Slavici Mićić i profesoru Milomiru Boriću.

Timskim radom i saradnjom još jednom smo pokazali da „NEČIJE MALO, NEKOME ZNAČI MNOGO“!

Zahvaljujemo svima koji su dali doprinos u realizaciji humanitarnog koncerta „Milići za Aleksandra“! Veliko HVALA.