NASLOVNA

Home / NASLOVNA

Dobro došli

Dragi posjetioci želimo vam toplu dobrodošlicu na sajt SŠC “Milutin Milanković”. Na sajtu, pored osnovnih podataka o Centru, možete pronaći dosta zanimljivih informacija o aktivnostima i dešavanjima u samom Centru.

Potrudili smo se da vam približimo rad Centra, zanimanja koja nudimo kao i informacije o nastavnim i vannastavnim aktivnostima.

Nadamo se da će te na našem sajtu pronaći korisne informacije i da će vas to podstaći da nas i uživo posjetite, a jedan dio vas postane sastavni dio ovog Centra.

MISIJA ŠKOLE

U razvoju savremenih tehnologija i potreba tržišta rada, misija škole je da se učenicima primjenom savremenih oblika i metoda rada u nastavnom procesu, kroz individualni i timski rad, pruže trajna i funkcionalna znanja, motivišu učenici u sticanju novih i proširenju postojećih znanja, podstiče razvoj mišljenja, interesovanja, uvažavanja tolerancija i podiže nivo kulture i vaspitanja.

VIZIJA ŠKOLE

Primjenom savremenih nastavnih metoda rada i savremenih tehničkih sredstava, želimo da postanemo škola koja će u budućnosti pružiti modernizovan koncept znanja i vještina potrebnih društvu, u skladu sa potrebama tržišta rada uz uvažavanje individualnosti učenika, njihovih potreba i interesovanja.

Gdje se nalazimo?