SVEČANA DODJELA DIPLOMA

Home / VIJESTI / SVEČANA DODJELA DIPLOMA

SVEČANA DODJELA DIPLOMA

Svečanom dodjelom diploma, koja je upriličena u amfiteatru našeg Centra, ispraćena 25. generacija maturanata. Generacija, koju smo ispratili je jedna od najboljih u istoriji naše škole, što potvrđuje i njihov uspjeh. Od njih 71, 31 su odlični učenici a osmoro nosioci Vukove diplome. Prva među vukovcima, odnosno đak generacije je gimnazijalka Vedrana Erić. Ostali vukovci su: Nevena Mirović, Aleksandar Nikolić, Zoran Mišić, Jovana Ostojić, Darko Živanović, Olja Babić i Nikola Lazarević.
Nosiocima Vukove diplome, kao i đaku generacije su od strane Opštine Milići dodjeljene novčane nagrade, koje im je uručio gospodin Marko Savić, načelnik Opštine i gospođa Milka Todorović, šef Odsjeka za privredu i društvene djelatnosti. Srdačno se zahvaljujemo Opštini Milići i njenom rukovodstvu na ovom činu, kao i uopšte na podršci koju pružaju našoj ustanovi.
Na današnjoj svečanosti, uručene su i pohvale učenicima koji su se istakli u vannastavnim aktivnostima, a program je, simbolički, završen pjesmom Branka Radičevića “Đački rastanak”.
Našim maturantima, koji zauvijek ostaju dio naše škole, želimo sreću u daljem školovanju i radu.