MATURSKO VEČE

Home / VIJESTI / MATURSKO VEČE

MATURSKO VEČE

Prigodnim programom, a potom i svečanim defileom počela je proslava maturske veče 25. generacije maturanata našeg Centra.
Prije samog početka programa, u kome su sreću i uspjeh u predstojećim životnim izazovima uputili direktor škole, gospodin Marko Golić i načelnik Opštine, gospodin Marko Savić, obavljeno je svečano slikanje.U programu su pročitane i pjesme maturantkinja Aleksandre Džuović, Ivane Durmić i Olje Babić, a isti je završen šaljivim videom prigodnog naziva “Naši školski dani”.
Nakon slikanja na bazenima, otpočelo je matursko slavlje, koje je trajalo do kasnih večernjih sati.
Ponosni na ponašanje naših maturanata, ne samo tokom protekle večeri, nego tokom cjelokupnog školovanja, želimo im sreću i uspjeh u životu i nastavku obrazovanja!
Posebnu zahvalnost izražavamo Opštini Milići, na čelu sa načelnikom, koja je velikodušno prihvatila da maturantima i profesorima plati trošak maturske večeri. Divan gest naše Opštine i odličan pokazatelj koliko se u opštini Milići vodi računa o mladima, i onima koji odlaze, ali i onima koji tek dolaze. U ime svih naših maturanata i u naše ime ovim putem iskazujemo zahvalnost i poštovanje.