HUMANITARNI TURNIR U ODBOJCI

Home / VIJESTI / HUMANITARNI TURNIR U ODBOJCI

HUMANITARNI TURNIR U ODBOJCI

Pozivamo vas da se pridružite humanitarnom turniru u odbojci koji se organizuje u čast Igora Brkića, hrabrog šesnaestogodišnjaka koji se suočava sa najvećom bitkom u svom životu.
Igor je mladić koji je svojim osmjehom i snagom duha osvojio srca svih koji su ga upoznali. Nažalost, njegovu svijetlu budućnost zasjenila je teška bolest. Sa samo 15 godina, Igor je hrabro podnio operaciju tumora na mozgu, ali se bolest vratila, što zahtjeva nove borbe i terapije.
Želimo da se okupimo kao zajednica i pružimo podršku Igoru i njegovoj porodici u ovim teškim trenucima. Humanitarni turnir će se održati u utorak, 19. marta, u Sportskom centru Milići, sa početkom u 18 časova. Ulaz na turnir će biti kroz donatorsku kutiju, gdje će svi prihodi biti namjenjeni za pomoć Igoru u njegovoj borbi protiv bolesti.
Vaša podrška će značiti mnogo ne samo Igoru, već i njegovoj porodici, koja se hrabro bori uz njega. Neka ovaj turnir bude prilika da pokažemo solidarnost i zajedništvo u teškim trenucima.
Pozivamo vas da se pridružite ovom divnom događaju i da zajedno pokažemo snagu ljubavi i podrške. Vaša prisutnost će biti od velikog značaja.
Hvala vam na vašem doprinosu i podršci.