HUMANITARNI TURNIR – IGRAJ ZA IGORA

Home / VIJESTI / HUMANITARNI TURNIR – IGRAJ ZA IGORA

HUMANITARNI TURNIR – IGRAJ ZA IGORA

U organizaciji naše škole i Sportskog centra Milići organizovan je humanitarni turnir u odbojci pod nazivom “Igraj za Igora”. Učestvovalo je 10 ekipa iz različitih gradova u regiji. Među učesnicima su bili predstavnici iz Vlasenice, Šekovića, Han Pijeska, Bratunca, Ljubovije i Milića.
 
Najbolje plasirane ekipe došle su iz Han Pijeska, Bratunca i Milića. Pred brojnom publikom, od preko 500 posmatrača, vladala je divna atmosfera, a igra je bila na vrhunskom nivou, za šta posebno treba zahvaliti ne samo igračima, nego i  sjajnim sudijama i odličnom suđenju.
 
Ovaj turnir nije samo sportsko takmičenje, već i prilika da se pokaže podrška mladom Igoru Brkiću u njegovoj borbi protiv teške bolesti. Mladi sportisti, profesionalni igrači ali i amateri, ljubitelji odbojke,  ujedinili su se i na jedan veličanstven  sportski način pokazali šta znači humanost. I na tome im iskazujemo jedno veliko HVALA!
 
Zahvaljujemo se i svim gledaocima na iskazanoj humanosti i odličnom navijanju, a posebnu zahvalnost upućujemo Sportskom centru Milići, na čelu sa direktorom Mirkom Simićem, koji su dali neizmjeran doprinos ovoj akciji.
 
Ukupno je skupljen iznos od  2.683,00 KM, koji će biti upotrebljen za pomoć Igoru u njegovoj teškoj životnoj borbi za koju se iskreno i punog srca nadamo da će je dobiti. Igore – pobijedi!