HUMANITARNA MANIFESTACIJA “OGLEDALO DUŠE”

Home / VIJESTI / HUMANITARNA MANIFESTACIJA “OGLEDALO DUŠE”

HUMANITARNA MANIFESTACIJA “OGLEDALO DUŠE”

Manifestaciju “Ogledalo duše” završili smo uz književno i muzičko veče. Imali smo priliku da slušamo stihove Jesenjina, Bukovskog, Antića, ali i mladih pjesnika iz naše škole, Nevene Vidović, Magdalene Jović i Marka Durića. Stihove su govorili Nevena Vidović, Magdalena Jović, Marta Popadić, Danica Kandić, Aleksandra Džuović i Andrea Slijepčević. Za dobru atmosferu i muzički dio večeri pobrinuli su se Olja Babić i Sergej Kaldesić. Zahvaljujemo se svima koji su došli i upotpunili ovo veče i podržali humanitarnu akciju. Tokom trodnevne manifestacije prikupljeno je 3400KM. Manifestacija je otvorena izložbom radova i nastupom učenika osnovne i srednje škole, i dječice iz vrtića “Poletarac”, a u večernjim satima održano je Tradicionalno veče, kada smo imali priliku da uživamo u nastupu KUD-a “Most” iz Bratunca, KUD-a “Prota Matija Popović” iz Milića, harmonikaša Kristijana Balorde iz Vlasenice i hora naše škole.

Drugi dan je bio posvećen sportu. Svoje sportske vještine pokazali su učenici naše škole, osnovne škole i vrtića. Sportske talente pokazali su kroz takmičenja u košarci, odbojci, stonom tenisu i malom fudbalu. Dok su spretnost u savladavanju poligona pokazali učenici osnovne škole i vrtića. Manifestacija je realizovana kao dio SHL projekta,koji su kreirale učenice Doroteja Motika, Sara Kaldesić i Olja Babić, uz podršku koordinatora Savjeta učenika prof. Radojke Savkić. Zahvalnost dugujemo njima, što su nas okupile i omogućile da pokažemo humanost, i njihovim drugarima iz Savjeta učenika koji su se rado odazvali i učestvovali u osmišljavanju i realizaciji programa. Zahvalnost dugujemo i našim prijateljima koji su nam pomogli u realizaciji ovog projekta, PU “Poletarac”, JU OŠ ” Aleksa Jakšić”, Sportskom centru Milići, fotografskoj radnji “Foto Vaske” iz Milića, nastavniku Rajku Vujadinoviću koji se pobrinuo da muzički nastupi prođu u najboljem redu. Podršku smo dobili od svih na čija smo vrata pokucali, Opština Milići, Centar za Socijalni rad, A. D. “Boksit” Milići, A. D. Komunalno, Elektrodistribucija RJ Milići, ŠG “Milići”, D. O. O. “Drina osiguranje” Milići, D. O. O. “WOOD IMPEX” Podgora, D. O. O. “Promil” Podgora, D. O. O. “Samatini” Podgora , D. O. O. “Lein” Milići D. O. O. “Savox” Milići.

Veliku zahvalnost dugujemo našim sugrađanima koji su posjetili i ispratili program koji smo pripremili, i svojim prilogom podržali našu humanitarnu akciju.

Prikupljeni novac uplaćen je na račun porodice Radović, za liječenje Tijane Radović.