URUČENA PRIZNANJA ZA UČEŠĆE U HUMANITARNOJ AKCIJI „OBRADUJMO VAŠE VRŠNJAKE SA KOSOVA I METOHIJE“

Home / VIJESTI / URUČENA PRIZNANJA ZA UČEŠĆE U HUMANITARNOJ AKCIJI „OBRADUJMO VAŠE VRŠNJAKE SA KOSOVA I METOHIJE“

URUČENA PRIZNANJA ZA UČEŠĆE U HUMANITARNOJ AKCIJI „OBRADUJMO VAŠE VRŠNJAKE SA KOSOVA I METOHIJE“

 Članovi Savjeta učenika u oktobru su pokrenuli humanitarnu akciju „Obradujmo vaše vršnjake na Kosovu i Metohiji“ kojoj su se odazvali učenici i zaposleni naše škole. Humanitarna akcija trajala je do kraja novembra u kojoj je prikupljeno 291,30 KM. Humanitarna akcija organizovana je u saradnji sa Ministarstvom prosvjete i kulture Republike Srpske sa akcentom na učešće u ovoj akciji u iznosu od 1 KM.

Članovi Savjeta učenika uspješno su organizovali još jednu u nizu organizovanih humanitarnih akcija u prvom polugodištu školske 2020/2021. godine, a sve u saradnji sa koordinatorom Tima za humanitarne akcije Milojkom Simić, koordinatorom Savjeta učenika Radojkom Savkić i rukovodstvom škole.

Predsjednik Odbora za Kosovo i Metohiju g-din Milorad Arlov za uspješno organizovanu humanitarnu akciju uručio je direktoru škole priznanja u vidu zahvalnice i knjige „Humano srce Srpske“ čiji je autor Slavko Basara.

Zahvaljujemo članovima Savjeta učenika na uspješnoj organizaciji, kao i učenicima i zaposlenim koji su dali doprinos u humanitarnoj akciji. Još jednom smo dokazali humanost na djelu, i nadamo se da će NAŠE MALO NEKOME ZNAČITI MNOGO.