POZIV NA DAN OTVORENIH VRATA FAKULTETA TEHNIČKIH NAUKA U NOVOM SADU I POSJETA DEPARTMANU ZA PROIZVODNO MAŠINSTVO

Home / VIJESTI / POZIV NA DAN OTVORENIH VRATA FAKULTETA TEHNIČKIH NAUKA U NOVOM SADU I POSJETA DEPARTMANU ZA PROIZVODNO MAŠINSTVO

POZIV NA DAN OTVORENIH VRATA FAKULTETA TEHNIČKIH NAUKA U NOVOM SADU I
POSJETA DEPARTMANU ZA PROIZVODNO MAŠINSTVO

Fakultet tehničkih nauka u subotu, 17. decembra 2022. godine organizuje prednovogodišnji DAN OTVORENIH VRATA. Događaj će biti organizovan iz dva dijela.

Počinje u 10 časova prezentacijom tokom koje će biti iznijete informacije vezane za upis, uslove studiranja, studentski život i ostalo što bi moglo zanimati buduće studente. Nakon prezentacije će se u holu Fakulteta održati sajamski dio događaja u kojem će svaki departman fakulteta imati svoj štand i predstaviti svoje studijske programe. Maturanti će imati priliku da popričaju sa aktuelnim studentima Fakulteta i dobiju odgovore na sva svoja pitanja. Tokom ovog dijela događaja planirano je i organizovanje obilaska laboratorija gdje se izvodi nastava. Tu će se đaci u razgovoru sa asistentima i profesorima kratko upoznati sa znanjima koja jedan inženjer mora da posjeduje, oblastima kojima se bavi, opremom koja stoji na raspolaganju studentima tokom studiranja, ali i svim mogućim karijernim putevima, potrebama kompanija iz okruženja i mogućnostima lakog pronalaženja posla u oblasti.

DAN OTVORENIH VRATA – INFORMACIJE