POBJEDNICI NA DRŽAVNOM MTEL APP TAKMIČENJU

Home / VIJESTI / POBJEDNICI NA DRŽAVNOM MTEL APP TAKMIČENJU

POBJEDNICI NA DRŽAVNOM MTEL APP TAKMIČENJU

Sa velikim zadovoljstvom vas obavještavamo da su naši učenici Sergej Kaldesić i Vladimir Erić pod mentorstvom profesora Željka Nikolića i uz stručnu pomoć i saradnju prof.Stefana Berovića pobjednici državnog m:tel APP takmičenja!
Ovaj izvanredan uspjeh nije samo rezultat njihovog talenta, već i plod posvećenog rada, upornosti i neumornog truda koji su svi zajedno, kao tim, uložili u istraživanje i usavršavanje svojih vještina u oblasti programiranja i informacionih tehnologija.
Njihova izvanredna postignuća nisu se zaustavila na državnom nivou, već su ih odvela na pozornicu regionalnog takmičenja u Beogradu.
Tamo će naši sjajni učenici imati priliku da pokažu svoje vještine i kreativnost među vrhunskim talentima iz Srbije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore.
Ovaj uspjeh ne samo da svjedoči o izuzetnosti naših učenika, već istovremeno odražava i neizmjernu posvećenost i inspirativnu podršku koju pružaju profesori Željko i Stefan svojim učenicima. Njihova stručnost i predanost su i te kako doprinijeli ovom veličanstvenom dostignuću!
Srdačno čestitamo našim šampionima na fantastičnom uspjehu, dok profesorimau Željku i Stefanu izražavamo duboku zahvalnost za njihov neumorni trud i bezrezervnu podršku koju pružaju našim učenicima!
Od srca svima njima čestitamo i želimo im još mnogo uspjeha i priznanja u njihovom radu.