NAŠI UČENICI POBJEDNICI NA REGIONALNOM TAKMIČENJU U MALOM FUDBALU ZA SREDNJOŠKOLCE

Home / VIJESTI / NAŠI UČENICI POBJEDNICI NA REGIONALNOM TAKMIČENJU U MALOM FUDBALU ZA SREDNJOŠKOLCE

NAŠI UČENICI POBJEDNICI NA REGIONALNOM TAKMIČENJU U MALOM FUDBALU ZA SREDNJOŠKOLCE

Danas je naša škola bila domaćin Regionalnog takmičenja u malom fudbalu za srednjoškolce, što je bila sjajna prilika za učenike da pokažu svoje sportsko umijeće. Takmičenje je privuklo oko 160 učesnika, uključujući učenike i profesore iz osam različitih gradova u kategoriji dječaka, dok su u kategoriji djevojčica učestvovale dvije ekipe, jedna iz TŠC Zvornik, a druga iz Poljoprivredno-medicinske škole Bijeljina.
Prema riječima profesorice Daliborke Simić Golić, koja je inače i organizator ovog događaja, naša ekipa se nadmetala sa ekipama iz Vlasenice, Šekovića, Bratunca, Zvornika, Lopara, Ugljevika i Bijeljine u kategoriji dječaka, a kod djevojčica je učestvovala i druga ekipa iz Zvornika. Takmičenje je bilo organizovano po sistemu grupa, a prve utakmice su počele u ranim jutarnjim satima.
Nakon nekoliko neizvjesnih utakmica, naša ekipa se plasirala na republičko takmičenje, što je naša velika radost kako za učenike tako i za profesore.
Drugo mjesto je osvojila ekipa srednjoškolaca iz Ugljevika, dok su učenici iz Zvornika osvojili treće mjesto.
Kod djevojčica, ekipa TŠC Zvornik je osvojila prvo mjesto nakon što su pobijedile ekipu Poljoprivredno-medicinske škole iz Bijeljine. Ovaj uspjeh je bio izuzetno značajan za djevojčice koje su pokazale da su jednako vješte i talentovane kao i njihove muške kolege.
Uzbuđenje i pozitivna energija su se mogli osjetiti u vazduhu tokom cijelog događaja, a organizatori su se pobrinuli da sve protekne u najboljem redu.
Čestitamo svim učenicima i profesorima na učešću i sjajnom sportskom duhu koji su pokazali tokom takmičenja!