DODJELA DIPLOMA MATURANTIMA

Home / VIJESTI / DODJELA DIPLOMA MATURANTIMA

 DODJELA DIPLOMA MATURANTIMA

Juče je u amfiteatru našeg Centra upriličena dodjela diploma i nagrada 24. generaciji maturanata. Od osnivanja našeg Centra, pa do danas, ova generacija učenika je najuspješnija. Od 47 učenika koji su ove godine završili svoje srednjoškolsko obrazovanje, 21 učenik je imao odličan uspjeh tokom školovanja i primjerno vladanje.

Za učenika generacije izabrana je Ivana Simić, učenica IV1., koja je nosilac diplome „Vuk Karadžić“. Načelnik opštine Milići, gospodin Marko Savić, uručio je novčanu nagradu učeniku  generacije.

Takođe, učeniku IV1, Marku  Duriću uručena je diploma „Vuk Karadžić“.

Nagrađeni su i učenici koji su tokom četiri godine školovanja imala odličan uspjeh i primjerno vladanje, a to su sljedeći učenici:

  1. Nevena Vidović IV1
  2. Slađana Došić IV1
  3. Kristian Kandić IV1
  4. Marija Kovačević IV1
  5. Sofija Ristić IV1
  6. Mateja Stojišić IV1
  7. Stana Šalipurević IV1
  8. Lejla Avdić IV2
  9. Rada Došić IV2
  10. Tara Drndelić IV2
  11. Katarina Durmić IV2
  12. Magdalena Jović IV2
  13. Natalija Jokić IV2
  14. Mihajlo Pepić IV2
  15. Margareta Popadić IV2
  16. Sreten Purtić IV2
  17. Marijana Dragičević IV3
  18. Nadina Merajić IV3
  19. Aleksandra Petrović IV3

 

Dragi maturanti, tokom školovanja prethodne četiri godine imali ste mnoge uspone i padove, ali nema sumnje da se danas obraćamo budućim uspješnim, mladim ljudima.

Nelson Mendela je rekao: „Obrazovanje je najmoćnije oružje koje možete upotrijebiti da mijenjate svijet.“ Koliko smo mi doprinijeli vašem obrazovanju i usvajanju znanja pokazaće vrijeme koje dolazi.

Želimo vam mnogo sreće i ogroman uspjeh u daljem obrazovanju i radu i da ostanete ono što jeste i da postanete sve ono što želite i možete da budete.

Ovom prilikom zahvaljujemo se načelniku  Marku Saviću i lokalnoj samoupravi na nesebičnoj podršci i pomoći koju pružaju našem Centru.