ХУМАНИТАРНИ КОНЦЕРТ „МИЛИЋИ ЗА АЛЕКСАНДРА“

Home / ВИЈЕСТИ / ХУМАНИТАРНИ КОНЦЕРТ „МИЛИЋИ ЗА АЛЕКСАНДРА“

ЈУ СШЦ „Милутин Миланковић“ Милићи организовао је 15.02.2018. године  хуманитарни концерт „Милићи за Александра“. Савјет ученика нашег Центра покренуо је иницијативу за реализацију хуманитарног концерта за једногодишњег Александра Гајића из Зворника који болује од тумора на мозгу. Уз подршку Управе школе, те предсједника Компаније „Боксит“ а.д. Милићи господина мр Рајка Дукића који је одобрио реализацију хуманитарног концерта у Дому рудара Милићи, хуманитарна акција је била успјешна. Уз симболичну цијену улазнице од 2КМ прикупљено је 1782,90 КМ. Учешће у овом хуманом гесту узела је и ОШ „Алекса Јакшић“ Милићи, као и грађани Милића.

Музички програм који је припремила ученица Ања Мишић у сарадњи са професорицом руског језика Бранком Милошевић и координатором Савјета ученика професором Синишом Шешлијом одушевио је публику. Посебни гости хуманитарне вечери били су представници Етно групе „Катера“ из Источног Сарејева, који су својим музичким наступом пробудили најјаче емоције свих присутних, у препуној сали Дома рудара.

Уз подршку Управе школе, Тим за хуманитарне акције СШЦ „Милутин Миланковић“, у сарадњи са Савјетом ученика, обавио је задатак на завидном нивоу. У то име, посебну захвалност дугујемо професору Војкану Мујичићу, професорици Маријани Казимировић, педагогу Славици Мићић и професору Миломиру Борићу.

Тимским радом и сарадњом још једном смо показали да „НЕЧИЈЕ МАЛО, НЕКОМЕ ЗНАЧИ МНОГО“!

Захваљујемо свима који су дали допринос у реализацији хуманитарног концерта „Милићи за Александра“! Велико ХВАЛА.