САВЈЕТ УЧЕНИКА УСПЈЕШНО ОРГАНИЗОВАО ХУМАНИТАРНУ АКЦИЈУ ЗА НАШЕГ СУГРАЂАНИНА

Home / ВИЈЕСТИ / САВЈЕТ УЧЕНИКА УСПЈЕШНО ОРГАНИЗОВАО ХУМАНИТАРНУ АКЦИЈУ ЗА НАШЕГ СУГРАЂАНИНА

Током хуманитране акције коју су покренули руководство и Савјет ученика СШЦ “Милутин Миланковић” у Милићима за помоћ суграђанину Драгану Лаловићу, прикупљено је нешто више од 8000 КМ. Координатор Савјета ученика професорица Радојка Савкић каже да је задовољна износом који су, за кратко вријеме успјели прикупити.

“Директорица нас је све заједно анимирала, тако да смо покренули акцију како у нашој школи тако и у школама у регији. Имали смо и велики одзив грађана а акцију су подржали и привредници. Успјели смо да прикупимо 8176 КМ и хвала свима који су подржали ову акцију. Остаје нам само да Драгану пожелимо брз опоравак и надамо се да ће све бити у реду” – каже професорица Савкић.

Директорица милићког СШЦ Весна Богичевић истиче да је Савјет ученика веома добро организовао ову акцију која је једна у низу организованих од почетка нове школске године.

“Ученици наше школе су се заиста потрудили да помогну јер 23 000 КМ које је потребно издвојити за операцију није мала сума, и вјерујемо да ће ова помоћ свакако значити Драгану” – каже директорица Богичевић.

Како је јавио дописник агенције СРНА из Братунца, допринос акцији милићких средњошколаца дали су ученици и запослени ОШ “Бранко Радичевић” из Братунца који су прикупили 2500 КМ.

Извор Меџик радио, 29 oktobar 2020 11:28 


ПРИЛОГ РТРС У ЕМИСИЈИ СРПСКА ДАНАС ОД 30.10.2020. ГОДИНЕ ПОВОДОМ АКЦИЈЕ САВЈЕТА УЧЕНИКА
ПРЕМОТАТИ ВИДЕО НА 27:15