НАГРАДНА ЕКСКУРЗИЈА – ОДЛАЗАК У БЕОГРАД И ПРОМОЦИЈА СРЕДЊОШКОЛСКОГ ЦЕНТРА У ДЈЕЧИЈЕМ КУЛТУРНОМ ЦЕНТРУ БЕОГРАД

Home / ВИЈЕСТИ / НАГРАДНА ЕКСКУРЗИЈА – ОДЛАЗАК У БЕОГРАД И ПРОМОЦИЈА СРЕДЊОШКОЛСКОГ ЦЕНТРА У ДЈЕЧИЈЕМ КУЛТУРНОМ ЦЕНТРУ БЕОГРАД

Директор школе наградио је активне ученике Средњошколског центра наградном екскурзијом која је организована 28.05.2019. године. Ученици у пратњи Директора школе, професорице Бранке Милошевић и водитеља радио Бирча г-дина Јове Радовића, посјетили су Дечји културни центар Београд, гдје су презентовали Средњошколски центар кроз лик, живот и дјело српског научника Милутина Миланковића. Изложбом, рецитацијама и спотом школе ученици су представили значај науке, као и успјехе и дјела научника Милутина Миланковића.

Захваљујемо ученицима који су учествовали у програму, и указали на значај животног циклуса Милутина Миланковића. Посебне похвале упућујемо ученицама које су извеле рецитације Јелени Дукић и Тањи Ђокић, ученици Јовани Радовић која је ликовним радовима представила живот и дјело Милутина Миланковића, ученицима економске школе IV-2 одјељења на фантастично припремљеној изложби и ученицима информационих технологија на припремљеном споту.

Био је то још један веома успјешан начин представљања Средњошколског центра уз упућене похвале од представника Удружења Милутин Миланковић из Београда, као и других званичника.

Посебну захвалност дугујемо предсједнику Компаније „Боксит“ а.д. Милићи г-дину Рајку Дукићу на гостопримству у Београду.