УРУЧЕНА ПРИЗНАЊА ЗА УЧЕШЋЕ У ХУМАНИТАРНОЈ АКЦИЈИ „ОБРАДУЈМО ВАШЕ ВРШЊАКЕ СА КОСОВА И МЕТОХИЈЕ“

Home / ВИЈЕСТИ / УРУЧЕНА ПРИЗНАЊА ЗА УЧЕШЋЕ У ХУМАНИТАРНОЈ АКЦИЈИ „ОБРАДУЈМО ВАШЕ ВРШЊАКЕ СА КОСОВА И МЕТОХИЈЕ“

УРУЧЕНА ПРИЗНАЊА ЗА УЧЕШЋЕ У ХУМАНИТАРНОЈ АКЦИЈИ „ОБРАДУЈМО ВАШЕ ВРШЊАКЕ СА КОСОВА И МЕТОХИЈЕ“

 Чланови Савјета ученика у октобру су покренули хуманитарну акцију „Обрадујмо ваше вршњаке на Косову и Метохији“ којој су се одазвали ученици и запослени наше школе. Хуманитарна акција трајала је до краја новембра у којој је прикупљено 291,30 КМ. Хуманитарна акција организована је у сарадњи са Министарством просвјете и културе Републике Српске са акцентом на учешће у овој акцији у износу од 1 КМ.

Чланови Савјета ученика успјешно су организовали још једну у низу организованих хуманитарних акција у првом полугодишту школске 2020/2021. године, а све у сарадњи са координатором Тима за хуманитарне акције Милојком Симић, координатором Савјета ученика Радојком Савкић и руководством школе.

Предсједник Одбора за Косово и Метохију г-дин Милорад Арлов за успјешно организовану хуманитарну акцију уручио је директору школе признања у виду захвалнице и књиге „Хумано срце Српске“ чији је аутор Славко Басара.

Захваљујемо члановима Савјета ученика на успјешној организацији, као и ученицима и запосленим који су дали допринос у хуманитарној акцији. Још једном смо доказали хуманост на дјелу, и надамо се да ће НАШЕ МАЛО НЕКОМЕ ЗНАЧИТИ МНОГО.