ОДРЖАНА ЗИМСКА ШКОЛА ФИЗИКЕ У ТРЕБИЊУ

Home / ВИЈЕСТИ / ОДРЖАНА ЗИМСКА ШКОЛА ФИЗИКЕ У ТРЕБИЊУ

Друштво физичара источне Херцеговине у сарадњи са Министарством породице, омладине и спорта, градском управом града Требиња, Републичким педагошким заводом, Факултетом за производњу и менаџмент и Гимназијом „Јован Дучић“, организовали су трећу Зимску школу физике у Требињу.
У Зимској школи физике која је реализована у периоду од 13.01.2020. године до 17.01.2020. године, учествовало је преко 40 талентованих ученика из физике. Нашу школу представили су гимназијалци четврте године Наталија Вујадиновић и Анастасија Милинковић, и техничари информационих технологија прве године Марко Дурић и Матеја Стојишић. Ученици су учешћем обогатили знања из физике, како у теоријском аспекту тако и експерименталном. Захвалност дугујемо професорици физике Николији Фргања на уложеном труду и залагању за ученике, као и доприносу који је дала у реализацији Зимске школе физике. Поред професора и ученика, Зимску школу физике посјетила је и директорка школе Весна Богичевић.
Велику захвалност дугујемо начелнику Општине г-дину Момиру Лазаревићу на указаној подршци нашим ученицима. Велико ХВАЛА!


no images were found