UČENICI SREDNJOŠKOLSKOG CENTRA “MILUTIN MILANKOVIĆ” NAJBOLJI NA PRIJEMNIM ISPITIMA ZA STUDIJSKE PROGRAME

Home / VIJESTI / UČENICI SREDNJOŠKOLSKOG CENTRA “MILUTIN MILANKOVIĆ” NAJBOLJI NA PRIJEMNIM ISPITIMA ZA STUDIJSKE PROGRAME

UČENICI SREDNJOŠKOLSKOG CENTRA “MILUTIN MILANKOVIĆ” NAJBOLJI NA PRIJEMNIM ISPITIMA ZA STUDIJSKE PROGRAME

“Najbolji pokazatelj rada naše škole su veoma uspješni učenici koji su u ljetopisu škole upisani kao najbolji, najhumaniji, najtalentovaniji, učenici sa nebrojenim uspjesima ostvarenim, ne samo kroz učenje, već i ostvarene uspjehe u sportskim, kulturnim, zabavnim, projektnim i drugim aktivnostima. Naši ovogodišnji najbolji i nagradjeni učenici, upisom na studijske programe unaprijedili su rejting naše škole.

nm10
UČENIK GENERACIJE ŠKOLSKE 2019/2020. GODINE

Učenik generacije Stefan Đuričić u velikoj konkurenciji na Univerzitetu Istočno Sarajevo, odsjek Poslovna ekonomija, najbolji je kandidat sa osvojenim prvim mjestom. Na istom studijskom programu, svoj uspjeh među boljima su zabilježile naše učenice Jovana Radović i Nataša Skočo. Dragi naši učenici, danas već bivši, a sutra dobro došli u našu školu, želimo Vam puno sreće i uspjeha tokom studiranja. Vrata naše škole za Vas, kao i ostale učenike, uvijek će biti otvorena. Još jednom ste pokazali brilijantan uspjeh, i dokazali da ste istinski ponos naše škole. Iskrene čestitke za ostvarene rezultate upućuje kolektiv Srednjoškolskog centra “Milutin Milanković”.

(izvor: Medžik radio Milići)