SAVJET UČENIKA USPJEŠNO ORGANIZOVAO HUMANITARNU AKCIJU ZA NAŠEG SUGRAĐANINA

Home / VIJESTI / SAVJET UČENIKA USPJEŠNO ORGANIZOVAO HUMANITARNU AKCIJU ZA NAŠEG SUGRAĐANINA

Tokom humanitrane akcije koju su pokrenuli rukovodstvo i Savjet učenika SŠC “Milutin Milanković” u Milićima za pomoć sugrađaninu Draganu Laloviću, prikupljeno je nešto više od 8000 KM. Koordinator Savjeta učenika profesorica Radojka Savkić kaže da je zadovoljna iznosom koji su, za kratko vrijeme uspjeli prikupiti.

“Direktorica nas je sve zajedno animirala, tako da smo pokrenuli akciju kako u našoj školi tako i u školama u regiji. Imali smo i veliki odziv građana a akciju su podržali i privrednici. Uspjeli smo da prikupimo 8176 KM i hvala svima koji su podržali ovu akciju. Ostaje nam samo da Draganu poželimo brz oporavak i nadamo se da će sve biti u redu” – kaže profesorica Savkić.

Direktorica milićkog SŠC Vesna Bogičević ističe da je Savjet učenika veoma dobro organizovao ovu akciju koja je jedna u nizu organizovanih od početka nove školske godine.

“Učenici naše škole su se zaista potrudili da pomognu jer 23 000 KM koje je potrebno izdvojiti za operaciju nije mala suma, i vjerujemo da će ova pomoć svakako značiti Draganu” – kaže direktorica Bogičević.

Kako je javio dopisnik agencije SRNA iz Bratunca, doprinos akciji milićkih srednjoškolaca dali su učenici i zaposleni OŠ “Branko Radičević” iz Bratunca koji su prikupili 2500 KM.

Izvor Medžik radio, 29 oktobar 2020 11:28 


PRILOG RTRS U EMISIJI SRPSKA DANAS OD 30.10.2020. GODINE POVODOM AKCIJE SAVJETA UČENIKA
PREMOTATI VIDEO NA 27:15