ODRŽANA ZIMSKA ŠKOLA FIZIKE U TREBINJU

Home / VIJESTI / ODRŽANA ZIMSKA ŠKOLA FIZIKE U TREBINJU

Društvo fizičara istočne Hercegovine u saradnji sa Ministarstvom porodice, omladine i sporta, gradskom upravom grada Trebinja, Republičkim pedagoškim zavodom, Fakultetom za proizvodnju i menadžment i Gimnazijom „Jovan Dučić“, organizovali su treću Zimsku školu fizike u Trebinju.
U Zimskoj školi fizike koja je realizovana u periodu od 13.01.2020. godine do 17.01.2020. godine, učestvovalo je preko 40 talentovanih učenika iz fizike. Našu školu predstavili su gimnazijalci četvrte godine Natalija Vujadinović i Anastasija Milinković, i tehničari informacionih tehnologija prve godine Marko Durić i Mateja Stojišić. Učenici su učešćem obogatili znanja iz fizike, kako u teorijskom aspektu tako i eksperimentalnom. Zahvalnost dugujemo profesorici fizike Nikoliji Frganja na uloženom trudu i zalaganju za učenike, kao i doprinosu koji je dala u realizaciji Zimske škole fizike. Pored profesora i učenika, Zimsku školu fizike posjetila je i direktorka škole Vesna Bogičević.
Veliku zahvalnost dugujemo načelniku Opštine g-dinu Momiru Lazareviću na ukazanoj podršci našim učenicima. Veliko HVALA!


no images were found